A new cavern has been found, and then lost again!

Nå i helga startet Necromundakampanjen som Lars Audun er ansvarlig for. Vi var fem deltakere på lørdag, og like mange på søndagen.

Jeg fikk den tvilsomme æren av å spille mot Lars Audun først, og følte slaget var tapt allerede ved oppsett av scenariet. Lars Audun fikk velge alt, sette opp først og starte først. I tillegg til at han var tidligere stormester i andre kampanjer.

Dette kom til å bli vanskelig! Jeg måtte plassere mine enheter i midten av kartet (Ambush!), og så på med skrekk at Lars Audun lagde en fin sirkel rundt mine menn med sine kvinnelige (Escher) nærcombatsmonstre. Noen av enhetene mine fikk jeg plassere hvor som helst, og prøvde å finne et greit gjemmested for mine to heavies og en juve. I frykt for den store plasmakanonen plasserte jeg dessverre disse for nær tidligere nevnte ninjaer.

Runde 1:
Lars Audun nærmer seg i i stor fart, med plasma og bolterskudd som regner rundt meg. Heldigvis treffer ingenting. Men en av krigerene hans klarer å assaulte en av mine heavies, men det gjør vel ingenting siden det står to staute karer ved siden av klare for å hjelpe til. Han eller Hun spiser opp heavien min med plasmagun, og stormer rett i trynet på neste med heavy stubber…

I min runde treffer jeg bra på de som er innenfor range, men klarer ikke å få noe mer uttelling enn det, jeg prøver febrilsk å finne litt cover men vet ikke helt hvor jeg skal løpe.

Runde 2:
Escher dama spiser opp neste heavy og juven, jeg har lært at jeg kan(og må) ha sverd på de fleste enhetene mine. Parry og ekstra terning sier du? En av gangerene mine legger seg ned for å gråte. Han reiser seg akkurat i tide til å få et sverd i buken.

Jeg skyter, treffer med plasmapistol og lasguns, wounder en og får en til å vri seg i smerte. Og ja, jeg feiler begge ammo rollsene, og så feiler jeg +2 to hit med bounty hunteren min. Jeg feiler også leadership testen med å rulle to seksere.
Game over ;(

Resultat:
Fire av mine karer er ute, ingen dør men to får head injury, frenzied heavy anyone?
Jeg får mye XP, og greie advances, men mister Archeotech Hall til Lars Audun.
Mye nye regler og taktikk her, men det virker veldig gøy å spille kampanjen!

Warbandrating 1227 -> ca 1320

Leave a Reply