Første Klubbkveld på Karmøy Kulturhus!

Nå har klubben skaffet seg et fast og nøytralt lokale på Karmøy Kulturhus. Vi har fått tid fra 18.45 til 10.00, noe som er litt i korteste laget for større slag. Men som fungerer fint til Warbands, patrol missions, maling og andre ting som ikke tar så forferdelig lang tid.

Lars Audun hadde med seg en rykende fersk kopi av Talisman satt i warhammeruniverset, Relic som så utrolig flott ut.

Jeg og Lars Morten hadde en runde med Warbands, og jeg fikk min første seier etter at Lars Morten sine hester galopperte av brettet for å prøve å trø ned en gjeng bueskyttere! John Ivan hjalp til med regelkunnskaper, og etterhvert fikk vi god flyt i Warbands slaget. Neste tirsdag planlegger Gunnar å vise frem Hordes / Warmaster, ellers blir det muligens et Patrol mission eller en Warbands runde. Eller noe helt annet. Velkommen til de som vil være med!

DSC_0139[1]DSC_0141[1]

Leave a Reply