40k Introduksjonskveld

Gunnar frykter det verste når Runar sikter seg inn!
Gunnar frykter det verste når Runar sikter seg inn!

Forrige tirsdag hadde vi introduksjonskveld i Warhammer 40k. Totalt 6 nye potensielle spillere dukket opp, og vi satte dermed ny rekord med 11 besøkende i løpet av kvelden.  Vi hadde planlagt å spille på ett eller to bord, så da måtte vi improvisere litt når nok spillere til et tredje bord dukket opp. Håper de tilgir oss den blå duken 🙂oversikt

Den originale tanken var at hver spiller skulle ha en mentor i løpet av hele kvelden, men vi måtte dele litt på de ressursene som var tilgjengelige.

Kampen mellom Runar og Gunnar så ut til å bli grillfest og campingvogn, men etterhvert vågde de seg ut på slagmarken med styrkene sine. Gunnar hadde med seg litt lite tropper til å holde på objectives, mens Runar hadde mange. Etter en intens skuddveksling ble motorsyklene på begge sider utslettet, og de siste troppene til Gunnar (Space Wolf) ble tatt ut i nærkamp.  Runar tar med seg en seier.

Kampen mellom Tau og Space Marines på det blå bordet (Karolina (Tau) mot Kurt og Miriam) ble en langvarig skyttergravskrig der space marines gjemte seg bak skogen, mens tau gjemte seg bak ei svær tromme 🙂
Til slutt måtte Space Marines gi seg da en Devilfish med litt for tykk rustning nektet å gi seg.

bord 3
Bord 3 – To nybegynnere med hver sin assistent 🙂

På det siste bordet spillte Jarle mot Lars Christian, Black Templars mot Space Wolves. To nærkampsstyrker. En plasmakanon og lite terreng smeltet space wolves i hytt og gevær, men Lars Christian klarte å holde på objectives. Helt til aller siste skudd … Black Templars fjernet enheten som holdt flagget og Jarle vant med det kampen. Lars Christian fikk lite veiledning underveis, så det får vi ordne opp i neste gang han er med.

bord 2 Noe varierende bord 🙂

Leave a Reply