Konkurranse

I forbindelse med en Necromunda kampanje som Lars Audun planlegger i år så arrangerer vi en spontan konkurranse. Dersom du lurer på hva Necromunda er så kan du lese om det ved å klikke her. Kort fortalt er det Warhammer 40k med få figurer, fra 5 til 12, der figurene har navn og utvikler seg og tjener penger etter hver kamp. Enkelt å male og holde styr på, og enkelt å komme i gang.

Hvordan vinne
Lever bidraget før 23.00 onsdag 12.03.2014
Bidraget må være på norsk
Bidraget må være en Video eller en artikkel med bilder som vi kan legge ut på hjemmesiden vår.
Bidraget må ha et tema som er relevant for de aktivitetene vi driver med i klubben. Du kan for eksempel forklare hvordan du planlegger en rollespillsession, demonstrere en maleteknikk eller forklare reglene til favorittspillet ditt.
Du må referere til Karmøy Spillklubb i videoen/artikkelen.
Du må ha som intensjon å melde deg inn i klubben i løpet av året, eller allerede være medlem.
Dersom det blir levert mer enn to bidrag blir de to beste stemt frem av styret og premiert.

Premie
En Necromundagjeng til ca 250 kroner. Da Necromunda er gått ut av produksjon blir det sannsynligvis kjøpt fra Ebay ut fra hvilken gjeng som er tilgjengelig. Vi prøver å ta hensyn til ønsker. Dersom det ikke lar seg oppdrive vinner du gavekort.

 

 

delaque

cawdor
cawdor

escher2

 

 

Leave a Reply