Call of Cthulhu på Vea!

Stapp pipa, ta på deg hatten og ta deg en tur ut i byen Arkham i 1920-årenes USA. Det er forbundstid og politiet og politikerene har all makt, i hvertfall på overflaten. Bland inn en virkelighet der de skumle monstrene under senga kommer til live, spøkelser og ånder eksisterer, og din farligste fiende er deg selv og sinnet ditt.

Call of Chutulu er som tittelen hinter til et skrekk-rollespill, målet er like mye å holde deg i live som å klare å løse mystiske gåter og oppklare mord. På Vea er det Glenn H som er spilleder og i kombinasjon med sin spesialinnredede kjeller er det lett å komme i rett stemning.

Min første kveld i denne verdenen tilbrakte jeg som nyskjerrig journalist, jeg hengte meg på en privatdetektiv og en politimann for å finne mer ut av et truende brev som var sendt ut. Brevet fikk vi hjelp med å oversette hos en av kontaktene mine på det lokale universitetet, og så bar det rakt ut i mørkeste skogen. Hva som skjedde i skogen kan Glenn fortelle bedre enn meg, men sannsynligheten er til stede for at nakkehår vil reise seg. Glenn kjører gjerne en session for å se om spillet passer for deg, og så tror jeg han har en fast kampanje gående. IMG_20140408_220427 Call_of_Cthulhu_by_shardanas

Leave a Reply