Forum Game – Zombie Apocalypse!

Home Forums Rollespill Forum Game – Zombie Apocalypse!

Tagged: 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #83
  Yell0w
  Keymaster

  Okei, da har vi et flott forum oppe og kjører, et som handler om rollespill. Hva er vel mer naturlig enn å lage et rollespill i forumet? Jeg har aldri prøvd dette før så det blir lave standarder (korte beskjeder, mulighet for tull osv. )

  De som er interesserte Legg til en post, som beskriver rollen din.

  Karakterer:
  Knut (19) Erkenerd, Knut har med seg tau, lommelykt og lommekjemisett

  • This topic was modified 7 years, 5 months ago by Yell0w.
  #93
  Lars Morten
  Participant

  Knut, 19år og skolens nørd

  Knut er en for mange enkel kar. Han lever litt i en egen verden, hvor han leser masse bøker og eksprimenterer med kjemisettet sitt. Han liker spesielt sci-fi og har etterhvert bygget opp et innstendig ønske om å bli en zombie. Han er lei av å være den utstøtte pingla, og ser for seg et liv i flokk med andre zombier som går uredd verden i møte på jakt etter det neste byttet. Han vil jo selvfølgelig ikke være den hjernedøde, haltende zombien, men den kjappe, sterke og brølende zombien som har krefter og blodlyst i massevis.

  Plustselig skjer det. Zombie Apokalypse! For knut er dette som Jul, Bursdag og Helg på en gang, og hans store ønske har nå blitt mulig. Når han så kommer over en døende zombie, tar han frem lomme-kjemisettet sitt, og tar en blodprøve. Vel hjemme i skjulestedet sitt, injiserer han dette blodet inn i armen, og legger seg ned for å vente på forvandlingen. Det skjer… INGENTING… Knut blir fortvilet og prøver igjen. Ved et tilfelle lar han seg til og med bite av en fanget zombie. Det skjer fortsatt ingenting. Knut er IMMUN mot zombiens giftige bit.

  #Den følelsen

  Men Knut reiser seg fra skuffelsen. Han har et nytt mål i livet. Å finne formelen for å kjemisk utrydde zombier. Når ikke han kan være en zombie, kan ingen andre være det heller! Det skal være likt for alle.

  Knut armerer seg med tau, lommelykt og lommekjemisettet, åpner døren, og går ut….

  #122
  Yell0w
  Keymaster

  Knut ser opp og ned gaten, rett framforbi står en bil, det sitter en mann med hatt inni. Oppover gaten mot skolen, ser det øde ut, noen biler er parkert langs veien og folk har lagt fra seg ting de ikke har orket å bære på.
  Nedover gaten er det mindre å se, bare nabohuset, den store skogen og … en hund som kommer vraltende mot deg.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.