Brettspilling på Sandve

Det siste året har Lars Morten brukt på å pusse opp hjemmet sitt på Sandve, han har derfor vært lite med på spillekvelder i forhold til tidligere. Vi har spillt noen ganger hos familien hans i Kopervik, men ikke hjemme hos han. Nå har dette altså endret seg! Lars Morten har bygget stua si for å passe til brettspilling (og selvsagt familiekos da:). Han har spandert på seg det lengste brettspillbordet jeg har sett, samt plassert det slik at vi har panoramautsikt til sjøen mens vi sitter å spiller.
Når vi kom på besøk ble vi møtt av en god lukt fra kjøkkenet, og der stod kokken selv og lagde vegetarsuppe til oss! Vi var ingen vegetanere denne dagen, men Lars Morten tar hensyn dersom en eller annen skulle dukke opp likevel! En ting er helt sikkert, vi begynner å bli veldig bortskjemte i brettspillklubben vår. Med kjempegod mat i magen hadde vi mye hjernekapasitet til overs som vi kunne bruke på det som samlet oss denne dagen; brettspill.
Sigvald hadde med seg et Martin Wallace spill og trodde det skulle gli rett inn, men jeg var litt vanskelig av meg og fikk grått meg til en runde med et annet spill i stedet :)

Første spill,

Alea Iacta Est - Veldig bra brettspill!

Alea Iacta Est - Veldig bra brettspill!

Alea Iacta Est ga meg litt følelse av Troyes, bare med enklere tema og handlinger. Et kjempespill som jeg vil spille mer av, selv om jeg havnet på jumboplassen.  (Troyes rager fremdeles høyere på toplista mi)
Sigvald: 37, Einar 32?, Jarle 31, Lars Morten 35 og  Werner 30 poeng.

Det andre spillet vi begikk oss ut på var Tempus, dette var spillet som jeg hadde klart å overtale sigvald og einar til å spille i stedet for Automobile og det er jeg veldig glad for. I begynnelsen fryktet jeg et langdradd spill, men ble forsikret om at det kun LIGNET på Civilization brettspillet. Lars morten valgte landområder først, og tok smørøyet midt på kartet, noe som viste seg å være et dårlig valg da fiendene flokket seg rundt ham. De som var litt mer forsiktige og tok hjørner fikk være relativt i fred. Jeg satset på å være først i hver ny tidsalder/steg og tror jeg vant på det. Werner 24 poeng, Einar 22 poeng, Sigvald, Jarle, Lars Morten 17.

På slutten av kvelden tok vi en runde Ticket to Ride, Cuba edition! Veldig morsomt og kjappt kart for 3 spillere. Lars Morten vant på lengste vei og totalt 109 poeng, Werner kom på andre med 103 poeng mens Jarle endte på 95 poeng, respektabelt for en førstegangsspiller.

Klokka to på kvelden ga vi oss, da var vi trøtte og veldig veldig fornøyde med kvelden!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: wordpress themes 2012 | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find Free WordPress Themes and Free WordPress Themes